Morgen eerste raadsvergadering met beeld

Morgenavond is de vergadering van de Leidse gemeenteraad voor het eerst ook via internet te zien. Sinds begin 2005 verzorgt Sleutelstad.nl al de live audio-uitzendingen via internet. Daar komt nu dus beeld bij. Die uitzendingen worden overigens niet door Sleutelstad verzorgt, maar door het bedrijf dat ook de notulen voor de raad maakt. De beelden zijn ook achteraf terug te zien en worden dan gekoppeld aan de agenda. Het volgen van de raadsvergaderingen kan voortaan dus ook via de nieuwe website van de gemeenteraad die morgen officieel wordt geopend op gemeenteraad.leiden.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×