(Foto: Emile Van Aelst/Video: Chris de Waard)

3 oktoberfeesten knallend afgesloten

Gisteravond om 23.30 uur werden de drie 3 oktoberfeestdagen afgesloten met een mega vuurwerk bij het Ankerpark en de Haven. Onder grote belangstelling van het toegestroomde publiek, dat zowel te voet als per boot naar de Haven was gekomen, vlogen schitterende kleurpartijen met uitwaaierende sterren de lucht in. Een mooie afsluiting van een zeer geslaagd Leidens Ontzet. In de Leidse café’s ging het feest nog door tot in de vroege ochtenduurtjes. Wat rest is rommel en rotzooi. Overal in de stad is men druk bezig de ‘souveniers’ van de duizenden feestgangers op te ruimen.

Advertentie

Leiden 3 Oktober 2010


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×