Tijdelijk pand gezocht voor Happietaria

Manager Renée Klapwijk, van Studentenrestaurant Happietaria, laat het hoofd nog niet hangen. “We hopen natuurlijk dat er nog een pand beschikbaar komt. Ik kan me ook niet voorstellen dat er voor zo’n mooi project geen pand beschikbaar is in Leiden! Er staat een heel team van studenten in de startblokken. Koks, gastheren en –dames, mensen voor de aankleding, livemuziek, noem maar op. Het enige dat nog ontbreekt is een pand.” De Happietaria is een tijdelijke restaurant, dat gerund wordt door studenten en waarvan de opbrengsten volledig naar het goede doel gaan. Vorige jaren werden de Schuilplaats en de Daklozenopvang aan de Breestraat omgetoverd tot tijdelijke restaurant voor een periode van drie weken. Voor de Happietaria 2010 wordt dus nog naarstig gezocht naar een pand!

Het initiatief is van de Christelijke studentenvereniging in Leiden. Ideeën om Happietaria te helpen zijn meer dan welkom!  Meer info en contact: www.happietarialeiden.nl

Leiden Happietaria Leiden schuilplaats


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×