Wethouder bezoekt Inloophuis Psychiatrie

Maandag heeft wethouder Roos van Gelderen een bezoek gebracht aan het inloophuis psychiatrie en het GGZ Informatiepunt, beide gevestigd aan het Rapenburg. Ze was daar op uitnodiging van GGZ Leiden, dat haar wilde laten kennismaken met de geestelijke gezondheidszorg in Leiden en omgeving. De wethouder maakte een aantal korte presentaties mee en schoof aan bij rondetafelgesprekken met (ex)cliƫnten, bezoekers, familieleden, vrijwilligers, voorlichters en belangenbehartigers. Tijdens die gesprekken werd haar een beeld geschetst over hoe het is om te leven met een psychiatrische achtergrond. Ook werd stilgestaan bij de consequenties daarvan, voor de directe omgeving.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×