Arvin Slagter, foto: PR.

Arvin Slagter naar Zorg en Zekerheid Leiden

Basketballer Arvin Slagter gaat per direct in Leiden beginnen aan zijn achtste seizoen in de eredivisie. Hij debuteerde op 17-jarige leeftijd bij Rotterdam, waar hij als jeugdspeler werd opgeleid. Slagter speelde vervolgens vier seizoenen in de Maasstad, waarna hij met coach Erik Braal meeging naar Bergen op Zoom. Met deze laatste club kon er geen overeenstemming bereikt worden voor het nieuwe seizoen en heeft Zorg en Zekerheid Leiden Basketball deze succesvolle speler overgenomen. Het aantrekken van Slagter is voor de Leidse ploeg ook van belang in verband met de regels van de Federatie Eredivisie Basketball (FEB), waarbij minimaal zes spelers met de Nederlandse nationaliteit deel moeten uitmaken van de twaalfmans-selectie.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×