Rugbyers laten snor staan voor goed doel

Zondag 31 oktober zullen de captains van DIOK 1, 2 en 3 door Di Fretti’s Barbershop voor de laatste maal glad worden geschoren, waarna zo’n 50 spelers hun snor een maandlang laten staan voor het goede doel. De rugbyers ondersteunen met deze ludieke actie het doel om geld in te zamelen voor prostaatkankeronderzoek. Op 1 november wordt wereldwijd ‘Movember’ gehouden, een combinatie van de maand met de ‘M’ van moustache (snor). Dit van oorsprong Australische initiatief vond in 2009 voor de eerste keer plaats in Nederland. DIOK zal door middel van allerlei acties en een groot feest op 27 november, zoveel mogelijk geld ophalen voor het Nederlands Kanker Instituut – Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (NKI-AVL), voor onderzoek naar prostaatkanker, die de meest voorkomende vorm van kanker is onder Nederlandse mannen. Doneren kan via: www.geefsamen.nl/rugbyclub-diok

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×