Leiden - 27 oktober 2010 - Vandaag vindt voor de eerste maal de Dag van de Stevenshof plaats, waarbij het thema “Samen in onze wijk”centraal staat. Op alle basisscholen in de wijk werden vanmorgen in dit kader allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Om 10.45 uur vertrokken de scholieren naar het Stevenshofpark, waar wethouder Roos van Gelderen op feestelijke wijze het startsein voor het middagprogramma gaf. Kinderen droegen gedichten voor, of zongen liedjes waarin vooral het thema ‘samen’ een belangrijke rol speelde. Daarna werd gezamenlijk het grote Stevenshoflied gezongen en mochten de kinderen eindelijk hun meegebrachte ballonnen loslaten, die de grijze lucht voor even vrolijk kleurden. Na de lunch op school stond een grote speurtocht door het park en pompoen snijden op het programma. (Foto’s: Jacqueline Borg)

Scholieren openen Dag van de Stevenshof

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×