Vijfde editie Leids Film Festival feestelijk van start

Gisteravond werd onder grote belangstelling de vijfde editie van het Leids Film Festival geopend met de nieuwste film van Woody Allen: ‘You Will Meet A Tall Dark Stranger’. In de bioscopen en culturele podia van de Sleutelstad worden zes dagen lang zo’n 150 films gedraaid en kunnen liefhebbers genieten van grote en kleine films, documentaires, theater en muziek. Kloppend hart van het festival is het meest authentieke en tevens oudste theater van Leiden, Trianon. Aan de overkant functioneert de nieuwe Galerie de Pieter als infobalie. ‘Tout’ Leiden ging over de rode loper en liet zich samen met de sterren en organisatie een traditioneel harinkje goed smaken. Meer info en volledig programma: www.leidsfilmfestival.nl (Foto’s: Marjo Heemskerk en Emile van Aelst)


Ook ILoveLeiden.com was aanwezig bij de opening van het Leids Film Festival en maakte bovenstaande reportage.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×