Open dag Hogeschool Leiden

Morgen organiseert de Hogeschool Leiden aan Zernikedreef 11 een open dag. Op het speciaal ingerichte Studieplein kunnen bezoekers informatie krijgen over de 21 Bacheloropleidingen die in voltijd en in een aantal gevallen ook in deeltijd gevolgd kunnen worden. Er zijn studenten en docenten aanwezig, om meer informatie te geven. Er worden verder diverse workshops verzorgd en voorlichtingen gegeven. Ook kunnen de bezoekers een rondleiding krijgen. Wie overweegt de opleiding tot Fysiotherapeut te gaan volgen, kan morgen meer informatie krijgen over de decentrale selectie. Sinds kort is het mogelijk 25% van de studenten te selecteren via een decentrale selectieprocedure, waarbij zeer gemotiveerde studenten en studenten met speciale ervaring of specifiek talent een extra kans krijgen om naast de traditionele loting toegelaten te worden tot de opleiding. Wie hier meer over wil weten, kan zich nu al aanmelden via www.hsleiden.nl. De open dag duurt van 10.00 tot 14.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×