PvdD: "Schop onder de kont voor werklozen"

Een virtueel stadscentrum van webwinkels. Dat is het ideaalbeeld van de Partij voor de Dieren in Leiden. Duo-raadslid Jeroen Schrama van die partij vindt dat de Sleutelstad moet inzetten op de nieuwe economie. Dan zijn ook extra parkeergarages overbodig. Voor de parkeerplekken die er al zijn, mogen de tarieven wel omhoog.

Daarnaast kan Leiden volgens Schrama flink besparen op de uitkeringen. “Waarom hoeft een werkloze zich maar 20 uur per week in te spannen om een baan te vinden? Laat ze dat maar fulltime doen. Veel bijstandsgerechtigden hebben ook nog gezondheidsproblemen. Werk is vaak de beste oplossing. Een schop onder de kont moeten ze hebben.”

Leiden Palet 2010


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×