Jongerenschrijfwedstrijd Write Now weer van start

Jong schrijftalent dat graag ontdekt wil worden, kan weer meedoen aan Write Now. Deze schrijfwedstrijd voor jongeren uit het Nederlandse taalgebied is begin deze maand losgebarsten. In Nederland zullen er vijftien voorrondes worden gehouden en in Vlaanderen drie. De prijsuitreikingen van die voorrondes vinden plaats in het voorjaar. In juni zal het finaleweekend worden gehouden. Jongeren tussen de 15 en 24 jaar kunnen hun inzending tot en met 14 januari insturen. Die inzending moet Nederlandstalig zijn en uit niet meer dan 2.000 woorden bestaan. Elk genre is toegestaan: van proza tot po√ęzie, en van theatersc√®nes tot rapteksten. Meer informatie over deelname staat op www.writenow.nu.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×