VrouwKindCentrum en Gezinscentrum Slaaghwijk voorlopig gered

Met alleen de stemmen van de VVD-fractie tegen heeft de Leidse gemeenteraad de korting op de subsidie van Vrouwkindcentrum De Spiegeling en die van Gezinscentrum Slaaghwijk (deels) voorkomen. Ook de Veegploeg van Stichting de Binnenvest kan doorgaan met het schoonhouden van de stad. Ook de 285.000 euro die het college had willen schrappen voor het project ‘Wonen boven Winkels’ blijven voor dat doel behouden, door een breed gedragen amendement van de ChristenUnie. De bezuinigingen op natuur- en milieueducatie vallen minder fors uit dan eerder voorgesteld. Van de 240.000 euro die het college wilde schrappen, gaat 100.000 euro niet door. De verhoging van de tarieven voor sportverenigingen wordt in elk geval in 2011 beperkt tot 3%.

Leiden Palet 2010


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×