Culinaire wijnavond voor Xenia

Volgende week woensdag organiseert de Rotary Club Leiderdorp de jaarlijkse culinaire wijnavond. Dit keer gaat de opbrengst naar Stichting Xenia, die in Leiden een Hospice voor jongvolwassenen opzet. Tijdens de avond zal Xenia zich kort presenteren. De wijnen worden geleverd door Wijnhandel Van Leeuwen die een deel van de opbrengst beschikbaar stelt voor het goede doel. Iedere geschonken wijn wordt door een deskundige toegelicht. Studenten van het ROC serveren bovendien hapjes die bij de verschillende wijnen passen. Wie zijn favoriete wijn gevonden heeft, kan deze tijdens de avond bestellen. Liefhebbers van koffie en thee kunnen na de wijnproeverij deelnemen aan de bij de prijs inbegrepen proeverij van koffie en thee, die verzorgd wordt door Simon Lévelt Koffie & Thee Speciaalzaak. Ook hier kunnen bezoekers bestellingen plaatsen. Tenslotte is er een veiling van goederen en arrangementen, die beschikbaar zijn gesteld door Frank’s Bloemensjop, Mangerie De Jonge Koekop, Grand Hotel Opduin te Texel en Van Lanschot Bankiers.    

De avond vindt plaats in het ROC aan Leidsedreef 4 en begint om 19.00 uur. Toegangskaarten zijn aan de zaal te koop en kosten per persoon €15.

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×