Kerstfair voor Juigalpa

Op zaterdag 11 december is er een kerstfair op het Stadhuisplein. De opbrengst daarvan gaat naar Juigalpa. Het festijn wordt georganiseerd door zes studenten die de opleiding Toerisme van het ROC volgen. In de kraampjes zullen artikelen liggen die door hun medestudenten zijn gemaakt. Zo zijn er diverse houten producten gemaakt door de studenten van de opleiding voor hout en meubelen. De opleiding elektrotechniek staat op de markt met kerstboompjes voorzien van verlichting. In de kraam van de studenten die de bouwopleiding volgen, is gereedschap te koop. Verder zullen er diverse optredens verzorgd worden en zijn er leuke activiteiten voor jong en oud. Er is een modeshow en kinderen kunnen zich laten schminken.

De opbrengst van de fair is bestemd voor de Leidse zusterstad Juigalpa in Nicaragua waar met het geld een houtbewerkingslokaal voor de school voor lager beroepsonderwijs gebouwd wordt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×