André Rouvoet opent fototentoonstelling 'Kinderen: De Toekomst'

Voormalig minister van Jeugd en Gezin, André Rouvoet zal aanstaande vrijdag een fototentoonstelling openen in het Leidse Kinderrechtenhuis. Onder de titel: ‘Kinderen: De Toekomst’ is een indrukwekkende serie foto’s te bewonderen, bijeengebracht door acht Nederlandse kinderrechtenorganisaties, die daarmee aandacht vragen voor de rechten van kinderen wereldwijd. De tentoonstelling is tot eind december in Leiden te zien en zal daarna door het hele land reizen.

De opening vindt plaats een dag vóór de internationale viering van de dag van de Rechten van het Kind, op 19 november, 14.00 uur. Het Kinderrechtenhuis bevindt zich aan de Hooglandse Kerkgracht 17.

Meer info en openingstijden: www.kinderrechtenhuis.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×