Visie DZB Leiden gepresenteerd

Woensdagochtend heeft het leerwerkbedrijf DZB Leiden de visie op de toekomst gepresenteerd. Die visie heeft de naam ‘Haal het beste uit jezelf’ meegekregen. De doelgroep van DZB bestaat uit de bijstand, mensen die werken via de sociale werkvoorziening en WAJONGers. De wereld rondom de Wet Sociale Werkvoorziening en Re-integratie is op het moment flink in beweging.

DZB wil op die bewegingen in blijven spelen en er waar dat mogelijk is, zelfs op vooruit lopen. Bovendien gaat het leerwerkbedrijf de werkgeverscontacten de komende tijd bundelen, om zo haar aantrekkelijke propositie voor werkgevers sterker in de markt te zetten. Ook intern gaat DZB de medewerkers en cliënten extra mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding bieden, zodat hun kans op het krijgen van regulier werk toeneemt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×