Sfeervolle Kerstmarkt bij Kasteel Endegeest, foto: PR.

Sfeervolle kerstmarkt bij Kasteel Endegeest

Movens, een organisatie voor dagbesteding voor mensen met voornamelijk psychiatrische problematiek, organiseert weer een sfeervolle Kerstmarkt op de binnenplaats van Kasteel Endegeest. Bij ruim 20 kramen kan men kerstartikelen, zoals kaarsen en kerststukjes kopen en de Kerstman nodigt iedere bezoeker uit om onder het genot van een heerlijk kopje erwtensoep deel te nemen aan diverse creatieve workshops. Naast de speciale kerst DJ treedt ook het Movens-koor op. Vanaf 1 december kan men bovendien dagelijks terecht bij kwekerij De Groene Cirkel voor verrassend mooie en betaalbare kerststukjes en natuurlijk voor lekkere biologische wintergroenten.

De Kerstmarkt vindt plaats op vrijdag 10 december van 13.00 tot 21.00 uur.
Kasteel Endegeest, Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest.
Kwekerij De Groene Cirkel is geopend van maandag tot en met donderdag van 09.30 tot 15.30 uur en vrijdag tot 13.30 uur.
Meer info: www.movens-leiden.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×