Stadslab Leiden heeft 200 ideeën voor Glazen Huis

Volgend jaar december strijkt het Glazen Huis, de inzamelingsactie van 3FM en het Rode Kruis, neer in de Sleutelstad. Het Stadslab, de werkplaats voor de creatieve stad Leiden, wil die gelegenheid aangrijpen om beter op de kaart te komen als stad van ontdekkingen. Er zijn tijdens een brainstormsessie 200 ideeën bedacht. John Kroes, de directeur van Leiden Marketing, zal nagaan welke daarvan in de praktijk gebracht worden. Eén van de ideeën die aangedragen werd, is het tijdelijk invoeren van een eigen muntsoort, waarvan een deel van de opbrengst naar het Rode Kruis gaat.

Een ander idee is het plaatsen van kleine glazen huisjes in de stad, waarin de bezoekers als VIPS behandeld worden.

Leiden Glazenhuis Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×