Duijverman en meesterkok Nes, foto Emile van Aelst.

Ook Sinterklaasfeest voor gezinnen van Leidse Voedselbank

Restaurant De Grofsmederij aan de Leidse Zijlsingel, organiseert aanstaande zaterdag een speciaal Sinterklaasfeest voor gezinnen, die aangewezen zijn op hulp van de Voedselbank Leiden e.o. Eigenaar Karel Duijverman stelt zijn hele restaurant belangeloos ter beschikking en biedt bovendien een heerlijk gratis driegangendiner aan met bijbehorende drankjes voor zo’n 60 mensen, die zich dit normaliter niet kunnen permitteren. Duijverman heeft contact gezocht met diverse sponsors, zowel zakelijke als particuliere, waardoor er cadeautjes zijn voor alle kinderen. De enige echte ‘Leidse’ Sinterklaas zal die avond vanuit zijn logeeradres in de Waag, langskomen met zijn Pieten om het feest bij te wonen. Toewijzing vindt plaats via de Voedselbank Leiden e.o.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×