Op 10 december wordt het artistieke platform publicwindow.net gelanceerd. Voor de pilot in twee Leidse etalages hebben kunstenaars Thomas Wildner en Guido Winkler interactieve kunstwerken ontwikkeld. Deze eerste twee etalages, Public Window 001 en Public Window 002 aan respectievelijk Aalmarkt 12 en Stille Rijn 9 zullen via een online netwerk aan elkaar gekoppeld worden. De installaties kunnen door het publiek worden beïnvloed. Van 17.00 tot 19.00 uur zijn de kunstenaars aanwezig bij de etalages en zal er onder het genot van een hapje en een drankje een toelichting gegeven worden.

Interactieve kunst aan de Aalmarkt

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×