Marenthe de Bruijne en Rineke Rust zijn de oprichters van Creasense, dat vanuit Leiden trainingen en workshops geeft op het gebied van creatief denken. Sigrid van Iersel is schrijver en journalist en is eigenaar van haar bedrijf Verhaallijnen. Zij maakt net als Marenthe de Bruijne onderdeel uit van het samenwerkingsverband Unit-2 in het bedrijfsverzamelgebouw Nieuwe Energie.

Creatief Leids trio schrijft doe-boek voor creatiever denken

Hoera! Ons boek Lenig denken- technieken voor creatieve denkkracht is gelanceerd, schrijft Marenthe de Bruijne enthousiast. Ze is één van de drie Leidse auteurs van het ‘doe-boek voor iedereen die creatiever wil leren denken’ zoals de dames het zelf omschrijven. Iedereen heeft het vermogen om creatiever te leren denken. Dat  is de overtuiging van de Leidse zelfstandig ondernemers Marenthe de Bruijne, Rineke Rust en Sigrid van Iersel. Zij schreven daarom het boek Lenig Denken voor mensen die hun mogelijkheden tot creatief denken willen oprekken. Het boek is gelanceerd vanuit Nieuwe Energie in Leiden, waar het boek ook grotendeels tot stand kwam. Via de website lenigdenken.com is het eerste hoofdstuk te lezen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×