Kunstzinnige kerstbomentocht als afsluiting ‘Magnetisch Groen’

Onder leiding van kunstenaars van Fields of Wonder wordt op 11 december de eerste kunstzinnige kerstboom opgetuigd door bewoners van de wijk Cronestein. Deze boom is de eerste in een serie van ongeveer 30 kunstzinnige kerstbomen, die door Leidse kunstenaars en scholieren worden versierd. Tijdens een sprookjesachtige avondwandeling door het centrum van Leiden op 21 december, vormen de bijzondere bomen het spoor, dat naar allerlei gastvrijheid en verrassingen leidt. De tocht kan zelfstandig gelopen worden, of onder leiding van een gids van Fields of Wonder. Een kaart met locaties is tijdens de expositiedagen op te halen bij ‘Open’ aan de Aalmarkt. Daar wordt ook de expositie ‘Een jaar Magnetisch Groen’ gehouden. Deelname aan de kerstbomenwandeling is gratis. Aan het eind van de tocht, om 00.38 uur, wordt het project afgesloten en de winter ingeluid.
Meer info en volledig programma: www.fieldsofwonder.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×