Tanden uit de mond geslagen na verkeersconflict

Een 52-jarige man uit Sassenheim reed afgelopen vrijdagmiddag rond 13.00 uur met zijn auto de Kraaienhorst op. Een fietser, die geen voorrang verleende botste bijna op de auto van de Sassenheimer en begon een scheldkanonnade. Toen de man even later zijn auto parkeerde op de Reigerhorst en uitstapte, werd hij in het gezicht geslagen door de fietser, die hem achtervolgd was. Door de klap braken een aantal tanden van het slachtoffer. De politie heeft in de omgeving naar de fietser gezocht maar hem niet meer aangetroffen. Mogelijke getuigen worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844. De agressieveling is ongeveer 20 jaar, heeft een kalig hoofd en droeg ten tijde van de mishandeling een witte jas.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×