Convenant veilig motorrijden in Zuid-Holland ondertekend

Woensdag hebben de provincie en de Motorrijders Actie Groep (MAG) het convenant voor veilig motorrijden in Zuid-Holland ondertekend. Beide partijen zijn het er over eens dat het motorrijden in de provincie veiliger moet worden. Ze hebben daarom een aantal afspraken gemaakt, die zijn vastgelegd in het convenant. Eén van die afspraken is dat er motorvriendelijke onderplanken worden bevestigd in de geleiderails langs scherpe bochten in de provinciale wegen. Verder is afgesproken dat de MAG gaat werken aan betere communicatie en voorlichting over verkeersveiligheid en het gedrag van verkeersdeelnemers. Niet alleen door een onveilig ingerichte weg, maar ook door verkeerd verkeersgedrag vallen er slachtoffers onder de motorrijders.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×