Hogeschool laat 3 October Vereniging groeien

Dankzij de inzet van de Hogeschool Leiden heeft de 3 October Vereniging nu bijna 15.000 leden. Ieder jaar voeren de eerstejaarsstudenten van de opleiding Commerciële Economie voor het vak `sales’ een praktijkopdracht uit. Dit jaar bestond die opdracht uit het werven van leden voor de 3 October Vereniging. De vereniging nam de studenten voor dat doel tijdelijk in dienst. Voor ze op pad gingen, verzorgde de commissaris ledenwerving Moniek van Sandick, een gastles over de geschiedenis van Leidens ontzet. De Hogeschool gaf hen aanwijzingen over het op verantwoorde wijze verkopen van de lidmaatschappen. De lessen wierpen hun vruchten af. De studenten wierven ruim 400 nieuwe leden. De nieuwe lidmaatschappen zijn gisteren in aanwezigheid van de studenten, overhandigt aan Els van Eijck van Heslinga, de voorzitter van de vereniging.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×