Aanleg Verlengde Wassenaarseweg kan beginnen

Het Leiden Bio Science Park en Oegstgeest zullen met elkaar worden verbonden door een weg die onder de A44 doorloopt. Het college heeft de universiteit voor de aanleg van deze verlengde Wassenaarseweg en het gebruik van een openbare wegverbinding, een vooruitakkoord verleend. Dat is Een gedoogbesluit, waarmee in strijd met geldende regelgeving vooruitlopend op aangepaste regelgeving, alvast toestemming gegeven wordt om in dit geval bepaalde werken uit te voeren en strijdig gebruik toe te staan. Het vooruitakkoord wordt gepubliceerd en staat open voor bezwaar en beroep. De reden van het gedoogbesluit is het feit dat de bestaande weg in slechte staat verkeert.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×