Winkeldief schopt medewerker en verliest buit

Een 37-jarige Leidenaar heeft gistermiddag een winkelmedewerker geschopt. Ook verloor hij zijn gestolen buit. Iets voor 16.45 uur liep de Leidenaar een winkel aan de Haarlemmerstraat binnen. Hij vertrok na een tijdje weer, zonder iets te betalen. Een medewerker zag dat een oplader die eerder nog in een schap had gestaan, was verdwenen. Hij ging de Leidenaar dan ook achterna, pakte hem bij de schouder en vroeg hem weer naar binnen te komen. De Leidenaar probeerde de medewerker daarop te slaan en wist hem uiteindelijk te schoppen. Terwijl hij dat deed, viel de verdwenen oplader uit zijn zak. De dief ging er vandoor richting Oude Vest, gevolgd door een collega van de geschopte medewerker. OP de Oude Vest konden agenten die aan kwamen rijden, hem aanhouden. De eerste medewerker heeft aangifte gedaan van mishandeling. De winkel heeft aangifte van diefstal gedaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×