Foto: PR.

Grootste Kerststal van Leiden in RK Sint Josephkerk

Traditiegetrouw wordt jaarlijks een gigantische Kerststal opgebouwd in de RK Sint Josephkerk aan de Leidse Herensingel. De stal heeft ook dit jaar weer enorme afmetingen: 6 meter hoog, 10 meter lang en 7 meter breed. De kameel van de drie koningen is zo groot, dat er drie volwassenen aan te pas moesten komen om het beest op zijn plaats te zetten. Al vanaf begin november is er door een enthousiaste groep vrijwilligers aan de bouw van de stal gewerkt. Het resultaat is te bewonderen tijdens alle kerkdiensten tussen Kerstavond en Driekoningen, maar ook mensen die niet naar een kerkdienst gaan, kunnen een kijkje nemen op Tweede Kerstdag en maandag 27 december tussen 13.00 en 15.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×