Gezellige avondwandeling door feestelijk verlichte Kooi

De  Leidse stadsgids Ceacil Harteveld organiseerde gisteravond een wandeling door een gedeelte van de Kooi in Leiden-Noord. Ruim 20 deelnemers trotseerden de kou en liepen mee door de feestelijk versierde en verlichte straten. Naast vele kerstmannen, die al dan niet per ladder de gevels beklimmen, waren er veel engelen te zien, dit jaar ook veel blauwe kerstverlichting, arrensleeën, vliegende rendieren en nog veel meer. Het lijkt of het feest ieder jaar weer een stukje uitbundiger gevierd wordt. De wandeling werd afgesloten in de gezellige Kooikroeg ‘Het Lisser Veerhuis’. Emile van Aelst liep mee en maakte een fotoreportage.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×