Mobiele terrassen Sleutels succesvol

De actie van woningcorporatie de Sleutels met mobiele terrassen, is een succes gebleken. De corporatie had tot voorkort nauwelijks aandacht voor de bewoners van de kleine seniorencomplexen in Leiden en Voorschoten. Om dat goed te maken en te horen wat er bij deze mensen speelt, bedacht de Sleutels een actie met mobiele terrassen. In of voor de complexen aan de Nassaukade, Prins Bernhardlaan, Oranjeboomstraat en Witte Rozenstraat werd een mobiel terras opgebouwd, dat indien nodig voorzien werd van verwarming. De ouderen maakten dankbaar gebruik van deze terrassen en lieten zich er op hun wenken bedienen door medewerkers van de corporatie en de gemeenten Leiden en Voorschoten. Deze medewerkers brachten hen niet alleen een hapje en drankje, maar beantwoorden ook al hun vragen over financiĆ«n, de WMO, het onderhoud en dergelijke. Ook legden zij de bewoners een aantal vragen voor, over hun woonwensen en de leefbaarheid. De antwoorden op die vragen worden gebruikt om de dienstverlening te verbeteren. Omdat de mobiele terrassen zo’n succes waren, zal de corporatie ze vaker gaan inzetten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×