Foto: PR.

Frits van der Mark in het zonnetje gezet door Rumor di Mare

Frits van der Mark is afgelopen maandagavond flink in het zonnetje gezet door zeemanskoor Rumor di Mare. Van der Mark is acht jaar voorzitter geweest van het bijzondere koor en is nog steeds het ‘gezicht’ van deze zingende zeemannen. Ook bij de drie cd’s, die het koor inmiddels heeft uitgebracht, was Van der Mark met zijn diepe stem toonaangevend. Daarnaast was hij altijd de spil in de vele optredens van het koor. Nadat Van der Mark in een Tuinzaal vol enthousiast publiek in het middelpunt van de belangstelling was gezet, meldde hij in zijn dankwoord dat hij in al die jaren geen enkele moeite heeft gehad een gemotiveerd en gedreven koorlid te zijn: “Als je je bezig houdt met dingen die je leuk vindt kan je dat erg lang volhouden!”, aldus de zanger. Van der Mark gaat het wat rustiger aan doen en dat was voor het koor de reden om hem bij de afsluiting van 2010 het erelidmaatschap te overhandigen voor de spilfunctie die hij jarenlang vervulde.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×