Tweede leven voor kerstbomen met kluit

Vanaf zondag 2 januari kan men de kerstboom met kluit een tweede leven geven bij het kerstbomenasiel van Vrij Groen. Het project is bedacht door de IDeewinkel, in het kader van de biodiversiteit. De stads- en natuurtuin bevindt zich op het braakliggende terrein aan de Mendelweg, achter de toren van Naturalis. De ingeleverde bomen kunnen na een jaartje vrij groeien weer worden opgehaald en opnieuw als kerstboom dienen. Op 2, 5 en 8 januari tussen 13.00 en 16.00 uur kan men de boom zelf planten en genieten van een beker Glühwein of thee. Als de grond bevroren is, kan men de boom bij de kerstbomenverzamelplaats van Vrij Groen achterlaten en wordt deze later door de vrijwilligers geplant. Meer info: www.vrijgroen.info

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×