Politie twitterend het jaar uit

De Politie Hollands Midden gaat tijdens de komende jaarwisseling weer volop twitteren. Het korps gebruikt dat medium sinds enige tijd om tijdens evenementen nieuws- en opsporingsberichten te verspreiden. Wie wil weten wat de politie tijdens de jaarwisseling doet, kan meelezen via www.twitter.com/PolitieHM of @PolitieHM toevoegen. Vragen stellen kan ook via het twitteraccount van de politie, maar er kan ook gewoon gebeld worden via 0900-8844 of, bij spoedgevallen, met 112.

In Leiden zette de politie Twitter voor het eerst grootschalig in tijdens de viering van Leidens Ontzet. Dat is goed bevallen en dus gaat de politie door met deze vorm van communicatie. De tweets van de politie zijn tijdens de jaarwisseling ook te volgen via de hashtag #oudennieuw.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×