'Grape book', foto: PR.

Zilverfabriek viert eerste verjaardag

De Zilverfabriek, galerie annex atelier, waar de edelsmeden Barbara Falke en Isabelle Riffon in één ruimte ontwerpen, vervaardigen, exposeren en verkopen, viert haar eerste verjaardag met een bijzondere expositie van twee gastkunstenaars. Edelsmid Klaas van der Plas en de kunstenaar Bénédicte Davin tonen hun werk van februari tot en met april in de sfeervolle galerie aan de Pieterskerkchoorsteeg. De subtiele sieraden van Van der Plas zijn vooral met titanium en edelstaal gemaakt. De sieraden zijn aanschouwelijk en ook nog eens comfortabel om te dragen. De uit België afkomstige Davin laat schetsen zien in Oost-Indische inkt van de sieradencollecties ontworpen en uitgevoerd door Isabelle Riffon en Barbara Falke.

Op zaterdag 5 februari wordt de nieuwe expositie feestelijk geopend. De openingtijden zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 11 uur t/m 17 uur.

Meer informatie is te vinden op de website: www.dezilverfabriek.eu

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×