Darius Dante, foto: PR.

Leidse Jazzweek 2011 groter en completer dan ooit

Van 13 tot en met 23 januari laten grote jazzmusici hun kunsten horen op verschillende podia in de Sleutelstad in de aanloop naar en tijdens de Leidse Jazzweek 2011. Het belooft een groter en completer spektakel te worden dan ooit tevoren, want de agenda staat bomvol swingende artiesten, verspreid over diverse podia zoals het LVC, de Burcht, de Stadsgehoorzaal en De Waag. Op het programma staan onder anderen Gare du Nord, The Ploctones en Club des Belugas. De officiƫle opening van de Leidse Jazzweek 2011 vindt plaats op 19 januari om 20.30 uur in De Waag met de 14-koppige formatie van Darius Dante, gevolgd door een spetterend optreden van Boogie Boy. Daarna begint de bekende Leidse Kroegentocht, waarbij men zich overal kan laten verrassen of even het volledige programma kan checken op: www.leidsejazzweek.nl

De kaarten voor De Waag zijn, met uitzondering van het optreden van Club des Belugas op 21 januari, uitsluitend aan de deur verkrijgbaar.
Voor het optreden van Club des Belugas, kan men naast de voorverkoop bij onderstaande platenzaken ook bellen met: 06-111 777 96.

Voor de artiesten bij de andere podia zijn kaarten in de voorverkoop online, bij Plato en Velvet verkrijgbaar.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×