Sportbedrijf Leiden zoekt jeugdkampioenen

Op woensdag 16 februari zullen alle jonge Leidenaars die vorig jaar kampioen zijn geworden, in de Drie Octoberhal worden gehuldigd. Het Sportbedrijf Leiden is daarom op zoek naar deze jeugdkampioenen. In aanmerking voor de plechtigheid komen sporters die vorig jaar nationaal kampioen zijn geworden in hun tak van sport, of eremetaal wonnen bij een EK of WK. Bovendien moeten zij in Leiden wonen of lid zijn van een Leidse sportvereniging. Verder is het belangrijk dat zij op het moment dat ze kampioen werden, nog geen 19 jaar waren. Wie aan deze criteria voldoet, kan zich aanmelden bij Rik van der Geest, via r.vandergeest@sportbedrijfleiden.nl.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×