Interessant project ‘Obsolete’ op Leidse Aalmarkt

Tweedejaars studenten van de masteropleiding Media Technology van de Universiteit Leiden laten een interessant project zien in het kader van ‘OPEN│Makers aan de Markt in Leiden’. Onder de titel van de expositie, ‘Obsolete’ (overbodig vert.), laten de studenten resultaten en interpretaties zien van hun onderzoek op sociaal, filosofisch en biologisch vlak. De stellingen, die de studenten hierin nemen zijn vertaald in installaties met als titels ‘Boredom is change, The Prejudice Machine’, of ‘Are {you}² – nique’. De studenten zijn op de expositie aanwezig en staan open voor alle vragen over het ontstaan van hun installatie. Ondanks het feit dat de tentoongestelde werken voor zichzelf spreken is het interessant om te horen van de studenten welk proces aan de installatie vooraf is gegaan. Het project wordt op woensdag 19 januari om 16.00 uur geopend op de Aalmarkt 12 tot en met 16. Meer info: mediatechnology.leiden.edu en www.openmakers.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×