Wijkagent Carola van der Kroft, foto: Politie Hollands-Midden.

Carola van der Kroft, wijkagent Leiden-Zuid

Onlangs deed de nieuwe wijkagent voor het district Leiden-Zuid, Eric van Dommelen, zijn intrede. Van Dommelen werkt samen met Carola van der Kroft, die vorig jaar november in deze wijk startte. Van der Kroft werkt al vanaf 1998 bij de Politie Hollands Midden, de eerste jaren in de noodhulp en daarna enkele jaren in de opsporing. “Leiden-Zuid is een levendig, divers gebied waar alles te vinden is: scholen, sportverenigingen, winkel- en industriegebieden. Het kent een grote diversiteit aan inwoners van jong tot oud met verschillende culturele achtergronden. Een boeiende wijk”, aldus Van der Kroft.

Het district Leiden-Zuid bestaat uit de wijken Boshuizen, Fortuinwijk-Noord, Fortuinwijk-Zuid en de Gasthuiswijk.

Carola van der Kroft en Eric van Dommelen zijn te bereiken via het nummer 0900-8844

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×