Sporenonderzoek leidt naar inbreker

Vanmorgen heeft de politie een 23-jarige Leidenaar aangehouden in zijn woning op verdenking van inbraak in de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 juli vorig jaar. In een woning aan de Witte Rozenstraat werden toen onder meer een televisie, een tas en sleutelbossen gestolen, waartussen ook een sleutel van een Volkswagen Polo zat. De Polo verdween met de inbreker en werd later teruggevonden in Leiderdorp. De inbrekersgereedschappen, die in de auto lagen leverden goede resultaten op bij een sporenonderzoek, dat leidde tot de aanhouding van de 23-jarige Leidenaar. De politie onderzoekt of de verdachte ook betrokken is bij meerdere inbraken in Noordwijkerhout.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×