75-jarige bestuurder is ‘de weg kwijt’

3

Politie Hollands Midden heeft afgelopen nacht rond 01.00 uur een 75-jarige man uit Voorschoten aangehouden, die totaal ‘de weg kwijt was’. De man maakte een verwarde indruk en stond met zijn auto zonder benzine stil op de Papeweg in Wassenaar. Dezelfde avond rond 23.00 uur was de bejaarde bestuurder waarschijnlijk de spookrijder, die een 36-jarige Warmonder in het nauw bracht op de A44 ter hoogte van Oegstgeest. De Warmonder kwam door zijn uitwijkingsmanoeuvre in de vangrails terecht en zijn auto moest weggetakeld worden. Deze bestuurder raakte gelukkig niet gewond, maar de bejaarde spookrijder reed door richting Den Haag. De 75-jarige werd aangehouden op verdenking van verlaten plaats ongeval en het vertonen van gevaarlijk rijgedrag. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Delen
Leiden Culinair

3 reacties

  1. Hallo ! De bejaarde man is WAARSCHIJNLIJK degene, door wiens toedoen een andere weggebruiker in de problemen kwam maar zolang dat niet is bewezen kan de politie slechts op grond van gevaarlijk rijgedrag proces verbaal opmaken, lijkt me en niet op verdenking verlaten plaats ongeval.

  2. @itsmeanne , dit nieuws is ook maar geschreven door iemand en die kan zijn visie er aan toegevoegd hebben. Maar jij hebt gelijk vermoedelijk is nog niet zeker!

  3. Hij is aangehouden OP VERDENKING VAN het verlaten van de plaats van een ongeval. Dat is helemaal niet vreemd hoor. Schuldig of onschuldig wordt later bepaald door de rechter.

Je bent nu offline