De Nationale Voorleesdagen weer van start

Van woensdag 19 tot en met zaterdag 29 januari gaan de Nationale Voorleesdagen 2011 van start. Ook deze keer zullen burgemeesters en wethouders van Leiden en Leiderdorp peuters voorlezen op verschillende locaties. Tien dagen lang staat het voorlezen aan peuters prominent in de belangstelling bij de bibliotheken van BplusC. Ook alle kindercentra van B4kids, Stichting Peuterspeelzalen Leiden, Stichting Kindercentra Leiderdorp, JES Rijnland en kinderboekhandel Silvester staan bol van de activiteiten rond het boek ‘Fiet wil rennen’. Dit prentenboek van het jaar is geschreven door Bibi Dumon Tak en geïllustreerd door Noëlle Smit. Meer info en volledig programma: www.BplusC.nl

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×