De Lakenhal zoekt persoonlijke herinneringen ‘3 oktober’

In verband met de grote tentoonstelling over het Leidens Ontzet, is museum De Lakenhal opzoek naar persoonlijke herinneringen aan de 3-oktoberfeesten in de Sleutelstad. De tentoonstelling staat gepland voor het aanstaande najaar. Wie persoonlijke herinneringen heeft aan dit feest zoals foto’s, films, tegels, rozen, trouwboekjes, of knuffelberen, wordt verzocht langs te komen op zondag 6 februari tussen 12.00 en 16.00 uur. Er wordt dan een persoonlijke foto gemaakt, die men vervolgens ook mee mag nemen als herinnering. Bovendien wordt men dan ook uitgenodigd voor de officiële opening van de tentoonstelling ‘Leidens Ontzet: Vrijheidsstrijd & Volksfeest in 2011’. Meer info: www.lakenhal.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×