Taart na de ondertekening van de overeenkomst door Bas van Drooge en Christoffel Klap, foto: PR.

Samenwerkingsovereenkomst Portaal en DZB ondertekend

Portaal en De Zijl Bedrijven (DZB) hebben onlangs een overeenkomst ondertekend over de schoonmaak van portieken en galerijen van flats in het Morskwartier en het Jacques Urlusplantsoen. Het werk is door Portaal in Leiden voor minimaal drie jaar uitbesteed aan de afdeling Onderhoud van DZB Leiden. DZB Leiden heeft deze werkzaamheden eerder als onderaannemer uitgevoerd en de resultaten waren zeer goed te noemen. De directeur van portaal, Christoffel Klap, benadrukt dat met de keuze voor DZB dezelfde kwaliteitseisen gehanteerd worden als voor reguliere bedrijven, zonder concessies. “Als corporatie weten wij wat DZB te bieden heeft. We hebben er dan ook vertrouwen in, dat DZB de kwaliteit gaat leveren die wij wensen”, aldus Klap. Bas van Drooge, directeur van DZB is blij met de overeenkomst en voegt toe: “Wij willen marktconforme kwaliteit leveren en kunnen dat ook. Onze mensen zijn enorm gedreven en gekwalificeerd om hun werk uitstekend af te leveren. Ik ben blij met deze samenwerkingsovereenkomst en trots op het werk dat de DZB-medewerkers leveren. Dankzij hun werkwijze kunnen wij hier dit contract tekenen.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×