“Houden we het droog?”, lezing en discussie in LAK foyer

Op dinsdag 25 januari wordt in de foyer van het LAKtheater een interessante lezing gegeven over de klimaatsveranderingen. In het kader van ‘Science Café Leiden’ wordt gesproken en gediscussieerd door Prof. dr. ir. Nick van de Giesen (TU Delft, waterbeheer), Drs. Fedor Baart (TU Delft, waterbouwkunde) en discussieleider Drs. Baud Schoenmaeckers (Deltacommissie Nederland) onder de titel: “Houden we het droog?” Onderwerpen, die aan bod komen zijn onder andere: de stijging van de zeespiegel, het water in onze Rijn en de maatregelen, die genomen moeten worden.

Naast voldoende gespreksstof zorgen Teije Koopmans & Ron Pat-El voor de muzikale ontspanning.
De avond start om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Meer info: www.sciencecafeleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×