Bridget Yoerger, foto: PR.

Bridget Yoerger helpt Wereldtickets.nl aan klinkende overwinning

De Amerikaanse Bridget Yoerger heeft sinds gisteren een record op haar naam staan. De 1.80 meter lange basketbalster van de Leiderdorpse ploeg Wereldtickets.nl scoorde 41 punten van de 71 punten, die de dames behaalden tegen Celeritas Donar uit Groningen. Met de eindstand van 71 tegen 53 punten was het voor Wereldtickets.nl alweer de vierde overwinning van 2011. Dit is een goede uitgangspositie voor de ‘playoffs’, die volgende maand beginnen. Daarnaast moet Wereldtickets.nl ook spelen in de halve finale van het nationale bekertoernooi. Een datum voor dat duel is nog niet vastgesteld.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×