The Rico Act, foto: PR.

Vette Latin met The Rico Act in Leidse Q-BUS

Aanstaande dinsdag treedt de Amerikaanse topformatie The Rico Act op in de Leidse Q-BUS. De band neemt het publiek mee op een swingende wereldreis door het muzikale universum van vette latin tot soul en van sfeervolle jazz tot diepe funk. Oprichter van het spannende ensemble is multi-instrumentalist Rico Belled, die genomineerd is voor een Grammy als bassist voor de wereldberoemde band The Rippingtons. Ook bassist Travis Carlton komt uit een zeer muzikaal nest; hij is de zoon van de wereldberoemde gitarist Larry Carlton. Satin Kalpoe staat aan de top van de Nederlandse muziekwereld onder andere niet als drummer voor artiesten als Anouk en Boris en als componist en producer. Percussionist/drummer Ronnie Gutierrez (Al Jarreau/Marcus Miller) zet samen met gitarist Manuel Belled de muzikale puntjes op de i.

Het concert begint om 21.00 uur, entree: € 10.
Meer swingende info: www.ricobelled.com

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×