Derde maal op rij beroving op de Broekweg

Een 20-jarige vrouw heeft aangifte gedaan, nadat zij gisteravond rond 19.40 uur op de Broekweg met geweld werd beroofd van haar mobiele telefoon en muziekspeler. Het is de derde keer in korte tijd dat er een beroving plaatsvindt op de Broekweg. Zo werd op zaterdag 15 januari de tas van een 17-jarig meisje gestolen en afgelopen vrijdag de portemonnee van een 30-jarige vrouw. Ook de beroving van gisteravond vond plaats ter hoogte van de kinderboerderij, waarbij een groep van zes à zeven jongeren de vrouw met geweld te lijf ging. Met de buit renden ze het park in. Een voorbijganger hoorde de vrouw gillen en schoot haar te hulp. De politie doet onderzoek naar de berovingen en vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×