'Rubbermeisje', foto: PR.

Koffie, belangrijk thema voor kunstenaar en Kunstlokaal

Bij Eet- Drink- en Kunstlokaal ‘Vooraf & Toe is tot 28 maart nieuw werk van kunstenaar Arjenne Fakkel te zien. Een gedeelte van het werk is speciaal voor deze expositie gemaakt en er is te zien, dat koffie zowel voor de kunstenaar als voor het Kunstlokaal, een belangrijk onderwerp is. In het werk van Fakkel speelt het dagelijks leven een grote rol, zoals koffie drinken, gedoe met kinderen en moderne uitvindingen om het leven makkelijker te maken, Daardoor ontstaat en hoop vrije tijd, die allemaal weer erg zinvol moet worden ingevuld, wat weer de nodige stress met zich meebrengt. Dit zijn allemaal zaken waar Fakkel zich over kan verbazen, opwinden of verheugen en wat zij laat zien in haar simpele, vaak humoristische vormen.

De kunstenaar studeerde in 1986 af aan de Haagse Koninklijke Academie en exposeert in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft ze les bij Ars Aemula Naturae en verzorgt workshops in het basisonderwijs.

Vooraf & Toe Eet- Drink- en Kunstlokaal is zeven dagen per week vanaf 8.00 uur geopend.
Botermarkt 9, Leiden. 

Meer info: www.voorafentoe.nl en www.arjennefakkel.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×