‘Radio laat je Leiden’, foto:PR.

Scheltema viert Valentijn met liefde, passie en tongstrelende lust

Aanstaande zaterdag (12 februari) kan iedereen zich in Scheltema opwarmen voor Valentijn, de dag der liefde. Er is een veelzijdig programma georganiseerd, waarin alle zintuigen aan bod komen: eten, drinken, muziek en theater. Om 15.00 uur wordt gestart met een liefdevolle aflevering van de radiotalkshow ‘Radio laat je Leiden’ van PS Theater, gevolgd door de muzikale klanken van DJ Jacco.

Vanaf 18.30 uur kunnen liefhebbers aanschuiven voor een tongstrelend Valentijnsdiner én een hartstochtelijk avondprogramma, met onder anderen:singer/ songwriter Tom Wolkers en Yota Morimoto, die een performance brengt over Japanse Erotiek.

Het middagprogramma is gratis toegankelijk. Het diner én avondprogramma kost €29,50 per persoon (excl drankjes). Reserveren is verplicht via info@scheltemacomplex.nl 

Meer info en volledig programma: www.scheltema.nu

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×