Diverse festiviteiten Noordvest/Molenbuurt en Oude Morsch

In verband met het 400-jarig bestaan worden in de buurten Noordvest/Molenbuurt en Oude Morsch de komende maanden diverse festiviteiten, workshops en lezingen georganiseerd. De uitbreiding van de Sleutelstad met deze buurten vond plaats in 1611. Noordvest/Molenbuurt en Oude Morsch beslaan globaal het gebied tussen Oude Singel, Beestenmarkt en Galgewater en het omringende gedeelte van de singel. Na de lezing van Cor Smit op 1 maart aanstaande vindt op 22 maart een drietal workshops plaats, die gericht zijn op de invulling van de bestaande plannen voor de wijken. Hieronder valt ook de workshop ‘Cultuurplan’, georganiseerd in samenwerking met het RAP en Stadslab Leiden voor een creatieve invulling van de Lammermarkt. Meer info en volledig programma: www.noordvest-molenbuurt.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×